Home Nezařazené <strong>Lék na zimní náladu</strong>

Lék na zimní náladu

0
<strong>Lék na zimní náladu</strong>

Svátky jsou pryč, jaro ještě daleko před námi  a nálada všech to odráží. Vaší kolegové jsou otravní a drzí a vaše práce vás nebaví. Lidé v obchodě, na ulici, kolem vás v hromadné dopravě, v podstatě všude, jsou také hrubí a znepříjemňují vám život i v těch chvílích, kdy nejste v práci. Možná se chcete každému pomstít za to, jak z vás dělají mizerně se cítícího člověka. Pokud je to tak, máme pro vás pár tipů, jak totálně zničit morálku (nejen) v práci a udělat si život ještě méně příjemným.

1. Projevte svou nevrlost vůči kolegům, lidem v obchodě, ve veřejné dopravě, na zastávkách, kdekoliv budete chtít. Ostatní lidé totiž ovlivňují, kolik hodin denního světla se v zimě dostane na severní polokouli, a přesně kvůli nim máte špatnou náladu.

2. Pokud musíte udělat práci, která vás nebaví, reptejte a stěžujte si na ni každému, kdo vás bude poslouchat. To je nejlepší způsob, jak úkol provést lépe, rychleji a efektivněji. Navíc všichni víme, jak moc nám reptání zlepšuje náladu.

3. Pokud někdo jiný dělá něco dobře nebo se mu daří, určitě to proberte za jeho zády s ostatními. Nejsou to přece drby, když je to pravda. Navíc vesmír má teda pěknou drzost! Jak se opovažuje, aby to někomu jinému slušelo, když vy se zrovna cítíte mrzutě?

4. Pokud je naopak nepatrná šance, že se někomu něco nedaří, promluvte si o tom s okolím taky. Budete mít pak ze sebe mnohem lepší pocit, když se podělíte o neštěstí někoho jiného, ať to pravda je nebo jste si to trochu přibarvili.

5. Necvičte, jezte špatné jídlo, vypněte mozek a zimu přečkejte zíráním do obrazovek. Čím méně se budete hýbat, tím lépe se budete cítit.

6. Nechte se pohltit negativitou a nesnažte se změnit své myšlení. Jste přece jen oběť okolností a nemůžete svůj pohled v ničem ovlivnit.

Takže tady to máte – recept, jak být morous po zbytek obávané pochmurné sezóny. Rád jsem přispěla k negativním silám, které vám mohou ovlivnit život. Naštěstí můžete stejně jako já, zaměřit se především na pozitivní věci, soustředit se sama na sebe a na svou fyzickou i duševní pohodu.

Počasí si nevyberu, ale můžu si vybrat, že budu vyhlížet blížící se jaro s bradou nahoře.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here