Home zajímavosti Výrobní linka se nezastavila

Výrobní linka se nezastavila

0
Výrobní linka se nezastavila

Vážení a mílí čtenáři, přesto, že jsou dveře knihovny stále zavřené, za nimi se to hýbe jako v mraveništi. Nemeškáme a stále objednáváme knížky do všech oddělení knihovny. Oddělení doplňování a zpracování fondu plní svoji funkci na sto procent i v době, kdy na nás útočí záludný Covid19 přelétávající na kapénkách z hostitele na hostitele jako baron Prášil na dělové kouli.

V tomto regále čekají knížky na naše šikovné katalogizátor(k)y.

Samozřejmě při všech aktivitách oddělení dodržujeme všechna vládní nařízení a díky naší mravenčí královně Bc. Denise Szaffnerové se v důmyslně plánovaných službách a činnostech vlastně téměř nepotkáme. Jedni pro vás objednávají a zpracovávají knížky z domova, zatímco druzí třídí, polepují a balí knížky v kancelářích.

Takhle teď vypadají naše stoly.

Za dobu karantény přibyly ve fondu knihovny stovky knížek, které se již těší na hltající oči čtenářů. V předvánočním období je to vždy velký mumraj a nakladatelství se předhánějí ve vydávání. Je to pro nás nejkrásnější období roku, i když přináší nejvíce práce. Ale ta nás v našem oddělení baví a máme ji rádi. Jakmile skončí domácí vězení a kliky se pohnou, radost se z našich regálů rozletí vůkol svým čtenářům.

A hromady knih snad visí i od stropu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here