Home akce Naše hvězdy

Naše hvězdy

0
Naše hvězdy

Po celý měsíc listopad loňského roku jste mohli hlasovat pro svého nejoblíbenějšího knihovníka nebo knihovnici. Děkujeme všem, kdo se ankety zúčastnili a našli si čas na milá slova a krásné vzkazy (všechny nakonec putovaly ke svým adresátům). Ne, že bychom to netušili, ale nyní už je bezpochyby potvrzeno, že v naší knihovně máme skvělé knihovníky. Jsou milí, ochotní, vstřícní, příjemní, šikovní a sympatičtí, rádi se usmívají, jsou pracovití, srdeční, schopní, spolehliví, zdvořilí, vtipní, laskaví, empatičtí, neváhají poradit a pomoci. Někteří z nich navíc umějí lidem zlepšit den, jsou sexy, krásní a pohodáři. Je mezi nimi i borec, fešák, jednička, gentleman, nejlepší máma na světě nebo zlatá paní.

Zleva Jana Linhartová, Zdenka Andree, jednička Denisa Bíbová, Marcela Veselá a Milada Benešová 🙂

Vítězové byli oceněni 21. prosince na předvánočním Večeru v knihovně, takže někteří z vás už výsledky znají, těm ostatním je odtajníme nyní. Odevzdáno bylo celkem 235 hlasů a druhé i třetí místo vybojovaly pobočky, konkrétně Krásné Březno a Stříbrníky – „knihovnice z pohádek“ Marcela Veselá a „knihovnice, jak má být,“ Milada Benešová. Knihovnicí roku se s 16 % všech hlasů stala „nejhezčí knihovnice na širém světě“ Denisa Bíbová z Lidové půjčovny – je nejen usměvavá, vždy ochotná poradit, vstřícná, milá, příjemná a přívětivá, ale i nejhodnější a nejvtipnější, komunikativní, kreativní, chytrá, profesionální, rozumná, lidská, pozitivní, vždy plná energie.

Jana Bednářová a Václav Školoud 🙂

Během slavnostního večera byla navíc předána ještě jedna speciální cena – hledali jsme „nejpilnějšího čtenáře“ z řad knihovníků. Tedy toho, kdo si knihy nejen hodně půjčuje, hodně čte, ale navíc se o svůj čtenářský zážitek umí i podělit. A tak ocenění získali hlavní autoři našeho blogu. Václav Školoud tento kulturní magazín se zajímavým obsahem stvořil a spravuje (kromě toho pro vás připravuje i náš knihomolský Instagram), Jana Bednářová jej nejvíce zásobuje textem, anotacemi a recenzemi knih.

Zdenka Andree

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here